petek, 31. maj 2013

High Intensity Interval Training - Za Real Hujšanje


 Ste si vedno želeli izgubiti neželene telesne maščobe v samo nekaj dveh tednih z najmanjšim ali brez napora na vseh? Če imate, lahko preberete še eno predstavitev, ker ne boste dobili odgovor na to. Res izgubi telesne maščobe traja delo in čas, ki ga mnogi sedel na stacionarnih kolesih za časa vam bo povedal.

Vendar pa je revolucionaren pristop k izgubi teže, ki je hkrati je zanimivo in topi neželeno maščobo, preden zaspite dolgočasja na tekočem traku. Odgovor je intervalni trening. Intervalni trening pomeni spremembo v intenzivnosti pri vašem delu ven in zato se imenuje "interval". To je bratranec "intervalnega treninga, imenovano" High Intensity Interval Training - ali HIIT - ki je zmerno do zelo visoke intenzivnosti mešanico, ki vam ga bo taljenje maščob kot maslo pod soncem.

HIIT izgubo maščobe je brez dvoma najboljši način, da gorijo maščobe, brez povzročanja telo izgubljati mišično tkivo. Najboljša stvar pri HIIT usposabljanja je, da ne samo vam omogoča, da prebavi maščob, še bolj pomembno pa je tudi vam omogoča, da gorijo kalorij za ur po posegu, ki je nekako tako kot pridobivanje plačan za dodatne ure pa nisi naredil nadure - res priročno.

Vendar pa High Intensity Interval Training ni za vsakogar. Kot že ime pove, usposabljanje je tako intenzivna, da si bo noge in pljuča boleti in imajo krik iz nastane v mišicah. Kljub temu, da so rezultati neverjetno in res vredno znoj in srce, razbijanje prizadevanj. Znanstveno je dokazano, da je High Intensity Interval Training pomaga gorijo devetkrat več nezaželenih maščobe kot tiste, ki se usposabljajo na tradicionalen način.

 High Intensity Interval Training Metode

Intervalni trening običajno vključuje vožnjo. Da bi se povečala intervalu pripravnik šprintov kratke razdalje (običajno od 50 do 100 metrov), nato spremeni smer in gre nazaj na izhodišče, da bi se postopek ponovite. To vam lahko vzame kar nekaj časa in truda, da bi se otresel 10. minuti linijo.

HIIT je morilec za kurjenje kalorij, če je pravi način uporablja. To zahteva sami izziv, ki ga uporabljajo intervale, kjer si dvignili na mejo - največja dejavnost - in času s srednje dejavnosti. Na primer, lahko to storite 5 minut ogrevanja in izvedite največjo-dejavnost, ki jo šprinta tako hitro, kot si lahko za tako dolgo, kot lahko.

Potem si takoj naredite novo srednjeročno dejavnost, ki jo tek za približno 1 minuto in nato naredite še en sprint. Da bi gorijo dodatnih kalorij, ta postopek ponovite tolikokrat, kot si morda lahko. Ko boste prvič začeli ven, poskusite, katerih cilj je pridobivanje mimo 5. minuti v celoti po ogrevanju. Ko ste malo bolj udobno, lahko začnete delaš 30 sekund srednje dejavnosti joggingom in vse ven sprintu za povečanje intenzivnosti.

Po svojih vadbah, je naravno za vaše telo, da gredo v okreva način, vendar je še vedno potrebujejo kisik na trajno rast, pojav, znan tudi kot večje porabe kisika po treningu (EPOC). V tej fazi je aerobna sistem, ki uporablja kisik za pretvorbo shranjenih ogljikovih hidratov v energijo. To preprosto pomeni, da bo vaše telo gorijo kalorij, medtem ko počiva.

 Drugi priporoča vaje:

Vaje izbire za to vrsto usposabljanja običajno lahko vključujejo stacionarni kolesa, preskakovanje vrvi ali karkoli, ki vam omogoča, da bi dobili eksplozivnih gibov. Če ste začetnik je priporočljivo nastaviti intervalni trening na 4:1 razmerju nizko intenzivnostjo / visoke intenzivnosti, da začnete z, nato pa znižanje svoje razmerje do 1:01, kot ste pridobili večjo vzdržljivost in izkušnje.

Bodite previdni, če ste res prekomerno telesno težo ali izven forme. Zagon počasi je prava pot, ki sčasoma, čeprav, kot boste pridobili več vzdržljivosti, lahko se poslovite od svojega dolgočasnega 45 minut aerobne vadbe. High Intensity Interval Training običajno traja približno 15 minut, 15 minut vaja ima boljše rezultate od dolgega trajanja izobraževanja, zaradi česar je odlična vaja za pop v vašem odmorom za kosilo.