torek, 4. junij 2013

Številne Prednosti P90X program vadbe


 Za tiste, ki so utrujeni od ukvarjajo neučinkovito vadbo, ni treba gledati vse dlje od P90X Trening program. Ta program vsebuje dvanajst različnih, znoj povzročanje vaja rutino. Program je dokaj intenzivno. Je zasnovan tako, da drastične rezultatov v obdobju 90. Vadbenega programa P90X vsebuje 12 različnih vadbenih programov, in vsak od teh vadbo je namenjen ciljanje na del telesa. Poleg tega je ta vaja Program vsebuje tudi obsežen, tri faze programa prehranskega in fitnes priročnik, ki bo naučil uporabniku, kako prejeli najvišji znesek ugodnosti iz tega programa vadbe.

Kot je navedeno zgoraj, vsaka od aminokislino DVD osredotoči na drug del telesa. Na primer, DVD # 1 je usmerjena v prsih in hrbtu, medtem ko DVD # 2 osredotoča na honanje umetnost plyometrics. Drugi DVD usmeriti na ramena in roke, noge in hrbet, ključne synergistics in trebušne mišice. Ena našli tudi DVD, ki so osredotočene na prakso joge, kardio in raztezanje. Treninge uporabljajo kombinacijo visoke in nizke učinka vadbe za zagotavljanje lastnega telesa s skupnim treningom, da dobimo najvišji znesek ugodnosti.

Načrt prehrana vključen v to vrsto vadbe je tako ključnega pomena za uspeh uporabnikov, kot kateri koli vadbe so. P90X načrt prehrane se ne osredotoča na hitro rešitev popraviti za hujšanje. Namesto tega se osredotoča na učenje posameznika, kako narediti pametne odločitve v zvezi s svojo dnevno porabo hrane. 1. faza je sestavljena iz visokih dieto, ki temelji na beljakovine, namenjene krepitvi mišic. Druga faza združuje kombinacijo ogljikovih hidratov in beljakovin za povečanje svojih raven energije in tretja faza je sestavljena iz živil, ki so z nizko vsebnostjo maščob, in ki vsebuje mešanico kompleksnih ogljikovih hidratov in beljakovin pusto.

Končno, fitnes vodnik P90X vsebuje nasvete o tem, kako se izogniti poškodbe med vadbo, priporoča prehranskih dopolnil in vadbene opreme, in podrobna navodila za ogrevanje in ohlajanje pred in po vsakem treningu. Če želite, da posameznik motiviran, bo vaja programu P90X tudi koledar za postavitev svojih ciljev vadbe in da bi spremljali svoj napredek, in on ali ona bo zagotovljena tudi z dostopom do spletnih orodij za podporo, vključno z dostopom do fitnesa strokovnjakov in strokovno podporo. V potrošniških pisnih pregledov, je P90X ocenjeno kot izjemno težka programa slediti, vendar pa je prinesla želenih rezultatov, za tiste, ki so se zavezale k njej.