sreda, 12. junij 2013

Insanity Workout Pregled - Insane Hujšanje Končno Comes True


 Obstaja veliko izgubo teže načrtov tam, da vam obljubljajo hitre rezultate. Ampak včasih, rezultati niso dovolj dobro ali dovolj hitro, da vam je všeč, da si pustil režim vadbe v celoti. Ampak Insanity Workout se razlikuje od drugih vadbenih načrtov, saj je posebej zasnovan tako, da boste izgubili težo in spali kalorij in odvečno maščobo v najkrajšem možnem času. Ta članek vam daje pregled o tem, kako bo Insanity Workout obrniti maščob v abs v samo šestdeset dni.

Vadba ima visoki ravni načrt vadbe energije, ki vam lahko zagotovim vidnih rezultatov v šestdesetih dneh. Na voljo je z nizom desetih poučni delo-out DVD-jev, ki vam lahko pomagajo gorijo do 1000 kalorij na uro. DVD-ji cilje specifičnih mišičnih skupin in najboljša vseh vaj potrebujete nobene dodatne opreme, tako da lahko naredite to doma ali kjerkoli želite. Vaje so trdi, da je gotovo, in jih lahko pustil boleče ob koncu dneva. Workout paket Insanity vključuje tudi Insanity koledar za sledenje ven vaš napredek in ima tudi prehranske načrt, ki vam bo pomagal vedeti, kaj hrane, da se v času trajanja programa. Imajo 30-dnevni denar nazaj garancije, če niste zadovoljni z rezultati.

Načrt Insanity Workout ni za rahločutne. To gotovo ni za vsakogar, in lahko z lahkoto povem z branjem norosti ocene vadbo. Če imate težave s srcem ali drugo invalidnost, boste morda želeli, da se najprej posvetujte s svojim zdravnikom, ker so vaje v ta program, so, kot je tisto, kar že ime pove, noro. Vaje so zelo fizično zahtevna, ki združuje kardio intervalni trening za maksimalno izgubo teže in hitro oblikovanje telesa rezultate. Torej moraš se prepričajte, da ste v vrhunski fizični kondiciji, preden začnete na programu.

Na splošno je program vadbe Insanity je odlična vaja rutina, če ste se za izziv. Obljublja hitre rezultate, in to prinaša. Dobiš dobro oblikovano in vitka telesa v čim krajšem času kot šestdeset dni. To je trdo delo, ampak na koncu šestdesetih dneh, boste videli, da je vse to trdo delo izplačalo. Dramatični rezultati bodo vidni. Če ste v dobri fizični kondiciji, potem je to morda vaja program za vas. Ni potrebe za telovadnice članstev in drugih vadbenih programov, ki nimajo jasne cilje, izguba teže. Če ste pripravljeni na trdo vadbo in bi radi videli rezultate hitro, nato pa z vsemi sredstvi, dobil si je Insanity Workout niz in vaš način dela, ki se prilegajo telesu, ki ste jih sanjali.